“Jo condemno el cristianisme, jo formulo contra l’església cristiana la més gran acusació que s'hagi dit mai per part d’algun acusador. Ella és, per a mi, la més gran de totes les corrupcions imaginables,...... ella ha negat tots els valors, ha fet de tota veritat una mentida, de tota rectitud d'ànim, una vilesa......jo dic que el cristianisme és la gran maledicció, la gran corrupció interior, el gran instint de venjança, pel el qual cap mitjà és massa verinós, secret, subterrani, sota la gran vergonya eterna de la humanitat." Friedrich Wilheim Nietzsche.
-
No voldria deixar d'opinar sobre les paraules d'en Friedrich Nietzsche, que era una mica tremendista, gairebé tant o més que Rouco Varela o Martinez camino a l'altre extrem, tot un exemple del que no ha de ser un representant de déu a la terra. L’Església sempre acusa als que van contra ella, d'infidels, de blasfems, de enviats de Satanas i altres galindaines.
No diuen mai que aquests no van o no anem en la majoria dels casos en contra de Jesús, del seu missatge, de l'amor als altres, de la caritat cristiana, de la humilitat, de la generositat, de tots aquells preceptes dels quals l'església, o millor dit la majoria dels seus legals representants n’estan mancats i molt.
Déu, el que representa que és el meu, no parla de guerres, de repressió, de pederàstia, d'obscurantisme, d’atiar odis, de col·laboració amb feixistes ni dictadors, d'acumulació desmesurada de riquesa, de menysteniment i despreci a l'altre. I en nom d'aquest suposat Déu, d'aquesta entelèquia, porten més de dos mil anys i escaig fent tota mena de barbaritats, obscenitats i malvestats, i encara voler donar lliçons d’ètica i moral als altres, una ètica i moral de la que tant i tant n'han estat mancats als llarg dels segles.
 

Em pregunto on son tots aquells capellans que lluitaren contra el franquisme, que donaren aixopluc a les Esglésies a tothom que el demanava sense demanar carnets ni ideologies. On són aquells Cardenals com Tarancón (“Tarancón al paredón” li pintaven els fatxes). Va ser un miratge?. Sembla ser que si, ara només queden els capellans cristians que fan la seva feina pastoral normalment arraconats a petites parroquies, però que poc o res tenen a veure amb la cúpula de l'esglesia Católica. I tenim sobre tot dalt d'aquesta cúpula, el pitjor, més ranci i menys cristià de l’Església, a anys llum del missatge de Jesús de Natzaret.

I aquests cràpules, hipòcrites i fariseus a més a més es financen de nosaltres i també d’una emissora de radio que es dedica a insultar, difamar i provocar odi entre els pobles i les persones, encara tenen la santa barra d’intentar dir-nos que hem de fer i com ens hem de comportar. Ells que volen imposar les seves lleis sobre el sexe i el matrimoni quan son els primers que en principi cap de les dues activitats les practiquen i per tant, les desconeixen. 

Que estàn en contra de l'avortament de tothom sigui quina sigui la seva confesionalitat, sense respectar res ni a ningú; no han entès encara que s'està acabant el seu temps, que han perdut poder, que la gent, fins i tot els seus, els cristians de veritat no combreguen amb la seva manera de comportar-se. Que impunement continuen negant l'ús del preservatiu per prevenir la SIDA, sobretot a Àfrica amb les conseqüències que comporta fins al punt que se'ls podria acusar d'apologistes de la infecció, entestats com estan els de Roma en negar-se a acceptar el seu ùs preventiu, i aixó que tenen accions d'una fábrica. Estan tant lluny del missatge i l'obra de Jesús, que la distància és eterna i irrecuperable. No és un botellón anti Papa l'actitud de molts davant la visita de Ratzinger a Madrid. És que la secta ha fet molt de mal al llarg de la seva sinistra història, molt de mal, i aixó s'ha de tenir en compte quan et ve el pàjaru de Roma a pontificar impunement i cínicament, i a més a més costa la seva estada el que costa.


Tenia raó Nietzsche, són la gran vergonya eterna de la humanitat.