- Sonseñor Cañizares disfressat de Supermán -

El cardenal Antonio Cañizares, prefecte de la Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments, ha assegurat que el "problema principal" d'Europa en aquests moments "no és el problema econòmic, encara que gravíssim", sinó  "l'oblit de Déu , viure com si Déu no existís ".
Aquest problema "pot posar" al continent "en una via d'autodestrucció", ha alertat Cañizares en la conferència "Europa, present i futur", amb la qual ha clausurat un curs d'estiu de la Universitat Catòlica de València a Santander.

Segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat, el cardenal ha animat a superar la situació actual de "fallida moral" i ha assenyalat la necessitat d'una "nova evangelització" per superar la crisi "que no és simplement una crisi estructural i econòmica" , segons ha puntualitzat.

"És una crisi de l'home", ha incidit Cañizares, que ha assenyalat com a bases de la "identitat" d'Europa "la filosofia grega, el dret romà i la fe cristiana". També ha parafrasejat el Papa Benet XVI, qui el va nomenar cardenal el 2006, en considerar el relativisme com el "càncer del nostre temps", que, segons ell, està "minant" la societat. No obstant això, el cardenal s'ha mostrat "esperançat" en el futur i ha animat a una "conversió, novament, a Jesucrist", que en la seva opinió "portarà un futur molt gran per a Europa". 

DESPRÉS, EN FER-LI LA PROVA D'ACOHOLEMIA VA DONAR 'POSITIU'.

Us deixo ací alguns enllaços de comentaris rupestres del ciutadà Cañizares, un subproducte residual tòxic, que pertany a la secta més nociva i maligna que hi ha hagut mai sobre la capa de la terra. La secta dels Catòlics seguidors de Crist.



els bisbes i la casella de la crisi 

SBD - 07/08/11