Diversos centenars de persones, segons els organitzadors, s'han concentrat aquest dissabte a la Plaça del Carme de Granada per exigir la fi dels desnonaments i alertar de les repercussions que aquests tenen en la salut dels que els pateixen. La concentració, que ha estat convocada de forma conjunta per membres del 15-M i el grup 'Stop Desnonaments' de Granada, s'ha desenvolupat al voltant del migdia d'aquest dissabte i s'ha prolongat durant aproximadament una hora, segons han informat fonts de la organització a Europa Press. Aquesta concentració es produeix a la mateixa ciutat on el passat 25 d'octubre un home d'uns 54 anys, veí del barri de la Chana, es va suïcidar per evitar ser desnonat del seu habitatge, en el que va constituir, segons el parer dels organitzadors de la concentració d'aquest dissabte, un "autèntic assassinat" del qual responsabilitzen "autoritats judicials, banquers, polítics i administracions públiques". 
I no és més que el començament d'una revolta d'autentics indignats.Indignats perquè una Banca que ha conduït un país a la ruïna, malgrat ser ajudada fins la obscenitat econòmica pel Govern per tal de tapar les seves vergonyes, desnona sense pietat a ciutadans indefensos. Una banca que l'any vinent - segons afirma Ernesto Ekaizer - desnonarà un milió d'habitatges, o sia tres milions de persones, perdràn un dret constitucional, el dret a un habitatge digne, mentre aquests ens depredadors - Bancs i Caixes - seguiràn rebent l'ajut de l'Estat per evitar s'ensorrin. Bancs i Caixes que arrosseguen ja dos suïcidis sobre la seva consciencia, a banda d'unes quantes pre-jubilacions milionaries d'alts càrrecs sense cap resposabilitat de la seva nefasta gestiò.
.
Fa un més, una senyora - una iaia - va intentar calar foc amb benzina a una oficina de Catalunya Caixa a Sabadell, afortunadament els empleats ho varen poder evitar, però quan les iaies es multipliquin, no hi haurà prou empleats per evitar el que serà inevitable i de justicia. I a fe que s'ho han guanyat a pols. 
Ho resumeix bé l'aforisme d'en Joan Fuster: "Algú ens ha fet veure per sempre més que les idees dominants d'una societat són les idees de la classe dominant". I aixó és el que s'ha de canviar: la visio dominant d'una societat ha de ser la dels seus ciutadans. Encara hi som a temps.