"Dos milions d'euros! regularitzats a l'empara de les últimes mesures d'amnistia fiscal; genialitat del PP perquè els corruptes paguin una mica del robat i continuïn immersos en els diners negres i l'economia submergida. Una nimietat per qualsevol de l'íntim entorn de Jordi Pujol, com van demostrar les fiances de Prenafeta i Macià Alavedra, on en un plisplás varen aparèixer dos milions "d'amics", o la fortuna en quadres embargada a la finca de Millet.
Josep Pujol ni tan sols haurà de justificar la seva procedència, igual que Artur Mas no ha justificat per "prescripció" els 2.3 milions que el seu pare mai va guanyar. Pagant un 10%, si els seus signes externs no són massa estridents, podrà justificar les declaracions de renda dels pròxims anys. Ignoro si podria justificar un procés per "enriquiment il·lícit", i si fa declaració de renda o el seu domicili fiscal es troba en algun paradís."

... Això ho explica Rafael del Barco al seu bloc, sembla que la noticia és certa i contrastada, i no l'he trobat a cap digital del País, de la mateixa manera que hi ha hagut molta més gent arreu del Principat i d'Espanya que ha regularitzat diners que tenia i té encara (aqui està la conya de la regularització del Pp) en un paradís fiscal. Tirant avall als digitals, lluny de la cridòria de la portada si parlen alguns com ARA o el Periódico, de que el Fiscal General de l'Estat, Torres Dulce diu hi ha motius per investigar els fills de Jordi Pujol.

D'acord, pressumptament ho ha fet Josep Pujol, però tambè molts altres, altres dels que no en parla ningú, lo que fa la fixació amb l'entorn del President Pujol de Rafael del Barco, sigui obsessivament sospitosa, màxime tenint en compte que la informació surgeix - d'on sinó - del diari EL MUNDO, i tambè s'han afanyat a publicar-ho els de Libertad Digital. Darrere les denuncies que pretèn investigar el Fiscal General de l'Estat, entre altres hi ha com no: Manos Limpias i Rosa Diez. Continuen repetint-se els actors i figurants de la farsa de sempre, encara que quelcom hi deu haver en tot aquest assumpte, i fa olor de podrit a Suïssa.

Si no hi ha desmentit per part de Josep Pujol, caldrà pensar que la informació és certa, i que estem donant motius dia si dia també a Madrid perquè ens ataquin amb la corrupció cada vegada que parlem de sobiranisme o consultes.