En la 'operacíon Púnica' (res a veure amb les guerres) d'ahir dilluns a Madrid, València, Lleó i Murcia i... que es va saldar amb 51 detinguts per la Guardia Civil, la majoria d'ells del Pp, Berlanga hi hauria xalat, de fet el nom de la operació de la benemérita podia haver estat 'Todos a la cárcel', seria més addient que púnica, que això de les guerres púniques ens agafa molt lluny.
Com apuntava ahir una companya, sembla que a Genova s'estàn passant comptes entre el clan dels joves advocats de l'Estat, amb Soraya Saenz de Santamaria al davant i la resta del partit,  l'ala Aznar-Fraga, que és a més, la més corrupta. Mariano estaria al mig, però com és l'home estàtic, ho aguanta tot i s'assabenta de poc, o aixó sembla.
Si el que pretén la Vicepresidenta és fer neteja, regenerar el partit, a fé que ho està aconseguint, ara bé, m'agradaria saber si ha calculat el risc de pèrdua de vots que pot representar tota aquesta corrupció de Gürtel, tarjas B, etc, per no ja les properes municipals, sinó per les següents generals, on es poden trobar que Podemos, tregui més vots que el Pp i el PSoE, i es crei una situació perversa de que o governen ells dos en coalició, segurament amb el suport de PNB i el que en quedi de CIu, o bé ho facin els altres amb el suport de Izquierda Unida que també pot pujar en vots.
Francament, no sé quina de les dues possibilitats em fa més por, bé a ser alló de triar entre Guatemala i Guatepeor, perquè no veig que Podemos estigui suficientment estructurat com a partit per Governar un país. 

De totes maneres, en tots aquests escàndols, a banda de Bárcenas, Matas i el Bigotes, els grans perjudicats han estat els Jutges Garzón i Silva. Si jo fos el jutge Ruz, estaria preocupat pel meu futur.