La campanya contra el turisme que s'està escampant com taca d'oli dins i fora de Barcelona, la dita turismofòbia o turismefòbia com em sembla s'hauria de dir, no contempla que Espanya a mig termini pugui prescindir de la única font d'ingressos que té, el turisme i serveis, la resta de feines s'anirà diluint i externalitzant com llàgrimes perfumades de ginebra cap a altres països en desenvoluppament, com Tunisia sense anar més lluny. 
Un país que no té ma d'obra qualificada i que la majoria que té i ho és, resulta que és a l'estranger, aspecte que en un país ancorat al segle XIX tampoc ens hauria de sorprendre, poc porvenir industrial té.
Mentrestant al país basc prohibeixen no només les lletres de Luis Fonsi, Shakira, Enrique Iglesias o Maluma, sinó uns quants tangos, corridos i unes cuantes sarsueles i óperas, i embolica que fa fort, i és que hem passat de la societat masclista a la societat idiota, sort que encara ens queden 'revolucionarios' com Andrea Levy, que en el meu cas ha passat a ocupar el lloc que fins ara mantenía Maria de los Dolores de Cospedal. Ho sento, però no puc evitar que em posin le senyores del Pp, i això no és masclisme, és pura naturalesa insòlita.
Sort també que la Cifu no fa vacances i García Albiol que sembla un negre acabat de saltar de la tanca, que per un xenòfob com ell ja té guasa, diu des de la seva alçada física que és la única que té, que vol parlar amb el del motxo al cap, que es veu se'ns en va a Dinamarca, allí on quelcom feia olor de podrit. Mentra la mainada d'Arran continua amb les seves capullades de brètols de cap de setmana cumbaiàs. Sort n'hi ha que encara n'hi ha que hi toquen, com els de Benidorm que pretenen ser patrimoni (geriàtric) de la humanitat.
Res de nou sota el sol del vell país ineficient, però que ningú es preocupi, que tot això passa, com sempre, que el Junquerisme és amor i que de fet, ja ho deia Alksndr Blök: dempeus sota la bròfega tempesta, país fatal, país aïmat. O com resava una pintada a la Ronda Zamenhoff, que els franquistes varen canviar per Ronza Alcazar de Toledo perquè pensàven que el tal Zamenhoff, el pare del esperanto era un perillós comunista:  A TOMAR PAL CULO TOO!