Nou revés del Tribunal Europeu de Drets Humans a Espanya. El càstig d'aquest dilluns per haver multat dos joves que van cremar fotos del rei a Girona se suma a una llarga llista de condemnes a un Estat avesat a perseguir la llibertat d'expressió o a no investigar maltractaments i tortures. 
Ara fa menys d'un any, Estrasburg també va obligar l'estat espanyol a indemnitzar l'expresident del parlament basc Juan María Atutxa i els exmembres de la mesa Kontxi Bilbao i Gorka Knörr per no haver tingut un judici just quan van ser inhabilitats per part del Tribunal Suprem l'abril del 2008 perquè no havien il·legalitzat el grup parlamentari Sozialista Abertzaleak (SA), que va substituir Batasuna el 2003. El Suprem els va suspendre dels seus càrrecs 18 mesos i els va imposar una multa de 18.000 euros per desobediència a les instruccions del mateix tribunal per no haver dissolt el grup parlamentari, però ho va fer sense escoltar la seva defensa. Arran de la condemna d'Estrasburg, els tres afectats van ser indemnitzats amb 600 euros cadascun. 
Cal tenir en compte que d'un cas en fa 11 anys i de l'altre 10, i és per aixó que Llarena prevarica alegrement amb la impunitat que li dona saber que com a molt, i en el millor dels casos d'aci a deu anys o més, el Tribunal Europeu dels drets humans li traurà la seva raó per donar-la a uns presos polítics que ja hauràn estat desactivats en aquest període, com li va passar a Atutxa, i que és el que persegueix el Govern a travès del seu jutge de capçalera, desactivar-los políticament, tot i saber que són innocents, és alló de que el fi justifica els mitjans, per tant missió complerta. Demano la creu de Sant Jordi per al jutge Llarena o Llanera com li mal diuen molts, però la creu de Sant Jordi Pujol, patró dels patriotes corruptes.