Tinc un bloc que es diu "Según un estudio" que ja és curios que és en castellà (no sé perqué) i en canvi l'adreça a blogger és en català. Debia ser premonitori de la quantitat d'estudis rars, estranys. inùtils la majoria, inversemblants o fins i tot frikis que hi he anat posant (n'hi ha 152 a dia d'avui). Estudis fets per Universitats aparentment serioses però per a mi que es deuen avorrir perquè estudien coses tant rares com quantes vegades parpalleja una persona al llarg de la seva vida entre altres. 
Un dels últims que hi he afegit es el que us deixo a continuació perquè és directament friki. 

"Mirar els pits de les senyores allarga la vida als homes - Un estudi realitzat en diversos hospitals d'Alemanya i publicat al New England Journal of Medicine va assegurar que mirar 10 minuts al dia els "encants femenins" equival a 30 minuts d'exercicis aeròbics el que disminueix els riscos de apoplexies i atacs cardíacs. L'estudi va assegurar que la fixació dels homes pels pits de les dones podria significar una suma d'anys en les seves vides.
"Només mirar 10 minuts els encants d'una dona ben dotada és gairebé equivalent a un treball de 30 minuts amb exercicis aeròbics", va declarar la doctora Karen Weatherby, encarregada de l'estudi publicat al New England Journal of Medicine. La investigadora amb els seus col.legues de tres hospitals de Frankfurt, Alemanya, van arribar a la sorprenent conclusió després de comparar la salut de 200 pacients ambulatoris masculins (la meitat, instruïts per mirar a les dones i l'altra meitat que es van abstenir de fer-ho).
L'estudi va revelar que els homes que admiren els pits de les dones tenien la pressió arterial, freqüència del pols en repòs més lent i presentaven menys casos de malaltia arterial coronària. "L'excitació sexual fa el bombament del cor i millora la circulació sanguínia", va explicar la doctora Weatherby, que va afegir que "no hi ha dubtes que mirar els pits fa als homes més saludables".
En conclusió l'estudi determina que posar els ulls en els atributs femenins alguns minuts al dia disminueix el risc d'apoplexia i atac cardíac a la meitat i es creu que en fer-ho sempre, l'home de mitjana pot allargar la seva vida de quatre a cinc anys. PERU.COM"

O sia que ja ho sabeu els homínids del sexe masculí, si us enxampen mirant massa fixament les mamelles de la Paula heu de contestar que ho feu per la vostra salut, pel vostre bé. Ah! també hi ha un altre estudi interessant que diuen uns científics que també han trobat el gen de la infidelitat,  es tractaria de comprovar si el teniu i si algún dia us enxampa la dona en una flagrant infidelitat sempre podeu dir: Noia! tinc el gen de la infidelitat molt pujat, i si la dona es beneita i s'ho creu, collonut, però com si alguna cosa no són les dones és beneites jo no ho provaria, per si de cas.