- consum d'aigua -
Torna el Govern de CIu a insistir en la quimera aquesta del transvasament de l'aigua del Rhône que començaria a ser utilitzable d'ací a cinc o sis anys, amb un cost brutal i un riu - no ho oblidem - en el que hi aboquen les seves aigües residuals 5 centrals nuclears franceses. Mantenir-se en una proposta que ja fou desestimada en el seu dia per tots els qui tenien dos dits de front és de capsigranys, però els de CIu estàn entossudits en aquets transvassament
Ara, com són cul i merda amb el Pp, ja em veig a venir que es una cortina de fum, o una coartada de cara al nou plà hidrològic que pretèn perpetrar el Ministre Arias Cañete i que de ben segur recuperarà el passeig militar d'agafar aigua amb el trasvassament del riu Ebre, diguin el que diguin, i protestin el que protestin de Tortosa enllà.

Cap dels dos transvassaments fa cap falta, ni el de l'Ebre ni el del Rhône, el que cal és administrar bé l'aigua que tenim i n'hi ha de sobres, i sense pregar-li que ens en porti més la Moreneta com va fer aquell Conseller de cognom de rei mag.

Preguntes: 
1.-Quanta aigua s'envasa al cap de l'any al Montseny i rodalies? Per cert en botelles de plàstic de mal reciclar.
2.-Quanta aigua es gasta cada any per fabricar refrescs de cola i altri?
3.-Quanta aigua malbarata la pagesia per exemple en regar el blat de moro transgènic tot plegat perquè està subvencionat. El reguen a doll d'aigua la majoria (ho veig sovint) res de Pivots. I podria seguir amb gespes a ciutats que no les poden tenir en places i jardins, etc etc.
4.- Quanta aigua es perd a les obsoletes canonades de les ciutats?

Varen fer les depuradores i ara resulta que no les posen en marcha o funcionen a mig gas perqué diuen resulten cares de cost i de manteniment. Tot plegat és un desori, i els de l'Ebre ja es poden posar les piles que els hi manllevaràn l'aigua i a la que es descuidin, el riu, mentre CIu es renta les mans i fa jocs d'ídem amb el transvassament del Rhône per justificar el seu messellatge. 
A veure si s'arriba a fer aquest trasvassament si d'ací a uns anys a Catalunya tots serem de color groc com a Springfield dels Simpson. Serà un fet diferèncial més del nostre país.