A partir d'ara, ni els bars ni els restaurants podran utilitzar les setrilleres, segons una normativa de la CE que també obliga a etiquetar més bé l'oli perquè el consumidor estigui ben informat. La normativa no deixa de ser curiosa i obre molts interrogants. 
Aquesta mesura afectarà també a la curta o a llarga al vi de la casa que et posen en una gerra o a vegades en porró. Suposo que aquesta mesura afectarà tambè al  vinagre, que si de vi, de módena o de ves tu a saber què, que n'hi ha de moltes maneres. I la sal i el sucre, es veuran afectats?. No se quan em posen el sucre de qui és el que hi ha dins, si és sucre de 'Azucarera Española', o d'Andorra, molt més barat però que endolceix menys. I la sal? és Costa, és marina, és iodada. Als restaurants de menjar ràpid ja et donen les mini dosi d'oli, sal o sucre, encara que tampoc saps de qui és, i, que voleu que us digui, però això és una estocada mortal als fabricants de setrilleres, a banda que se'm fa difícil acceptar la desaparició d'un estri tan clàssic com les setrilleres de tota la vida. 
Tampoc es pot garantir que l'oli que hi hagi d'ins una ampolleta monodosi sigui el de la marca de l'ampolleta, prou en saben els de les discoteques d'omplir envasos irreomplibles canviant l'alcohol original pel de garrafa.
I Rafael Marquina i el seu afamat disseny de setrillera de fa 50 anys?. 

Tot plegat sembla no ser gran cosa més que el desori de quatre enzes avorrits de Brussel·les, possiblement els mateixos que varen perpetrar la cosa aquesta de la ISO-2000, que ja deia Dilbert que és el número de cerveses Heineken que es varen prendre en una nit i així els hi va sortir l'engendre.