Després de set anys recordant a polítics, empresaris i ciutadans que són "part de la solució" en la lluita contra el canvi climàtic, el Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF) ha convocat una nova edició de L'Hora del Planeta, la principal campanya global de conscienciació sobre l'escalfament. Més de 7.000 ciutats de 152 països participen en L'Hora del Planeta L'apagada voluntària ha començat a les 20.30 hora local a Sydney, ciutat natal de la iniciativa

El títol correcte de l'acte seria L'hora beneita del planeta, o el planeta és hipòcrita i demagògic durant una hora, que és la realitat de l'acte inútil com molts d'aquests actes multidudinaris bonistes de cara a la galeria, que es fan de concerts solidaris i activitats variades que no condueixen a res i no serveixen per solucionar res. Només hi faltava un macro concert d'U2 encara que fos a les fosques.

Si volen protestar contra el Canvi Climàtic que se'n vagin de fer-ho al creador de la cosa aquesta rodoneta on habitem des de fa una temporada. I si és per demanar a la gent que estalviï energia, doncs en comptes d'apagar els edificis emblemàtics una hora al dia i l'any, que ho facin a l'inrevés, tot l'any apagats i un dia i una hora que els encenguin, llavors sí que s'estalviarà energia. Ens diran a través dels diaris, que  Barcelona ha estalviat un munt de grams de CO2 amb l'apagada dels seus monuments, sense comptar amb el que fessin els ciutadans. Posats a ser demagògics i desbarrar, insistiria en el que he dit abans, que ho facin al reves, una hora encesos i la resta de l'any apagats, això sí que seria estalvi, en una ciutat com Barcelona, ​​que cal deixar constància que és molt estalviadora si tenim en compte que de nit has d'anar gairebé a les palpentes de poca il·luminació que hi ha a gran part de la ciutat. I ja el més ridícul de tot és aquest rimbombant 'Salvem al Planeta', com si a aquest l'importi molt si la platja en comptes de a la Barceloneta sigui a Castellterçol. El planeta no s'ha de salvar que ja es cuita tot solet, i els homínids continuarem contaminan-lo tan com puguem, sobretot els països emergents.
Un acte aquest, inùtil quan a efectes però que queda molt bonic i espectacular televisivament, que es veu els hi ha fet gràcia la noticia i tots els TN en parlen i ensenyen imatges d'arreu del món, com si del primer dia de l'any es tractés.

Ah! a casa òbviament no apaguem cap llum, d'això ja se'n cuida de tant en tant FECSA-ENDESA que són molt ecològics..... Només cal que caiguin quatre gotes.